пергола

Перголи – качество и визия в едно

pergola TOP

Перголи, за какво могат да ни послужат и по какви причини да ги изберем? По своята същност перголата е идеалното решение, когато имаме нужда от покриването на външни площи, било то в градината или не. Именно с конструкцията на перголите постигаме лесно, финансово рентабилно, бързо и функционално покриване на откритите площи. На фона на ползите изложени до тук, най-голямата полза на тези красиви и функционални конструкции – е способността им да ни предпазят от външните атмосферни условия. Ако искате да си направите оазис в градината, където да сте защитени от слънце, вятър, дъжд или сняг – то избора на перголи е най-доброто, което може да направите!

Перголи – лесен монтаж, гаранция за качество и естетика

За монтажа на една пергола няма значение дали имате предварително изградена стоманена или дървена конструкция. Перголите могат да се монтират на съществуващи вече конструкции или за тях да бъдат изградени самостоятелни такива. Устойчивостта им на вятър е изключително висока и няма да се тревожите, както при обикновените шатри за огъване или счупване на конструкцията.  Профилите на повечето перголи са направени от алуминий, който е пресован и има специално термо-покритие, а за по-добрата изолация е добавен  и последен външен пласт от PVC. Плата на тези конструкции има изключителна издръжливост и обикновено е изцяло кроен. За управлението на перголата се използват надеждни електронни механизми, чрез които събирането и разпъването на конструкцията е детска играчка!

TENTITE ви предлагат перголи с изключително надеждно качество. Те са устойчиви на вода и влага, осигуряват нужната вентилация в покритата площ, защитават ви от вятър, студ и неблагоприятно време и ви предлагат приятно засенчено място през летните горещини. Няма опасност да попадне вода в покритата площ, понеже перголата е снабдена със система за отвеждане на водата. Второто декоративно платнище се поставя от вътрешната страна на конструкцията и така получаващата се въздушна възглавница спомага за циркулацията на свеж въздух. Когато имате нужда да покриете площи в градината си или другаде – просто изберете перголи! Те са естетичното и функционално решение за целта.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар