Tende System Ltd – Тенти и Перголи от Италия

Ако търсите тенти, перголи, шатри, навеси, щори, прегради или слънце и ветро-защитни завеси, доверете се на нас. Ние ще ви предложим огромно разнообразие от над 100 модела, което е съчетано с гарантирано ниски цени за това качество. Ние работим само с доказани компании в бранша, каквито са Tempotest Para,  Италиански лидер в производството на първокласни платове. Всички наши изделия се задвижват и управляват с мотори и електроника  собствено производство на  VA.ILA. Spa или на френската фирма Somfi .

Всички продукти който предлагаме са с европейска гаранция за качество и можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто, което се предлага на пазара. Нашите предложения са толкова много, че могат да задоволят и най-екстравагантните очаквания, а с наша помощ и съвет вие можете да създадете един истински шедьовър.

Ние от Tende System сме тук, за да направим екстериорът ви безупречно ефикасен и оригинален! Предоставяйки ви богата гама от тенти, шатри, перголи и нестандартни слънцезащитни съоръжения от високо качество и първокласен дизайн. Нашият екип се стреми да покрие всички ваши очаквания и изисквания както от функционална, така и от естетическа гледна точка. Продуктите, които предоставяме са с изцяло италиански произход. Техен официален производител VA.ILA. Spa, тя е една от големите италиански фирми за тенти, шатри, перголи и нестандартни едро габаритни решения, а ние сме официален представител и дистрибутор за България. Фирмата създава не само готови продукти но произвежда и всички крепежни елементи и аксесоари за тях.
Направете сега своят избор и ще получите качествено обслужване, пълно съдействие в избора и перфектен цялостен дизайн на вашето желание. Фирмата ни е с официално седалище в град Пловдив.  Ние извършваме доставка и монтаж на закупените от нас продукти, за да ви улесним максимално и за да ви оставим 100% доволни и щастливи с направената инвестиция!

Всички предлагани от нас продукти са с 24 месеца гаранция за механизмите и материалите и от 2 до 5 години гаранция за платовете.