tenta f-430

Тенти – естетика, функционалност и комфорт

тента Elios

 

Тенти – една удобна, красива и изключително функционална защита за вашия дом. Тентите ще допринесат за вашия уют и комфорт, като същевременно ще спомогнат да изградите уникално зелено кътче в дома си. Всички сме изпитвали жежките лъчи на лятното слънце. За да запазите себе си, дома си и любимата си зеленина от него – можете да си поставите тента над прозорците, над балкона или верандата, дори над входа на къщата ви. Защо да изберете тенти и да забравите за жегата и изсъхналите цветя в градината?

Тенти – естетика, функционалност и комфорт само в една конструкция!

Предимствата на една тента са много. Главните три предимства, които ще бъдат полезни за дома ви са защита от вредните UV слънчеви лъчи, изключително ефикасна икономия на енергия и спестяване от сметките ви за ток през лятото (климатика ви работи по-ефективно!). Както и разбира се естетично допълнение за екстериора на вашия дом. От конструктивна гледна точка тентите имат елементарна и функционална конструкция. Винаги, когато не се нуждаете от засенчване – просто прибирате тентата и при жега и силно слънце я разпъвате отново. Механизма работи изключително лесно, а самата конструкция е много лека. Обикновено от алуминиеви, метални или стоманени профили, позволяващи монтаж на всички места!

Платното за тенти се изработва от разнообразни материали, но то най-често е памучно с рехава тъкачна сплитка, за да бъде пропускливо на въздух все пак. Има тенти изработени от полиестер или лен също. Десена на тентата и вида на конструкцията се определят от желанията на клиента – в TENTITE разнообразието, от което можете да се възползвате е изключително голямо! Тентите обикновено могат да са допълнително обработени за устойчивост на влага, вода, огън и други влияния. Поддръжката и почистването им е лесно, така че заложете на тенти, когато искате защита, комфорт и уют за дома си!

0 replies

Оставете коментар

Искате ли да се присъедините към дискусията?

Вашият коментар